Quantcast
top of page
IMG_2534.JPG

Είμαστε

scroll

ένα εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων με έδρα την Καβάλα.

Σχεδιάζουμε κοσμήματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα αλλά και από την ελληνική παράδοση.

.

Τι κάνουμε..

01

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

02

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

03

ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ 

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

04

ΛΙΑΝΙΚΗ & ΧΟΝΔΡΙΚΗ

 

Τι κάνουμε
Το κατάστημα

Το κατάστημά μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καβάλας. Είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο ο υπεύθυνος του καταστήματος Πέτρος Παπαδόπουλος και το έμπειρο προσωπικό, αγαπούν να επικοινωνούν με τους πελάτες μας. Οι τέσσερις γενιές παράδοση στην αργυροχρυσοχοΐα, εξασφαλίζουν τη βαθιά μας γνώση και εμπειρία στην υποστήριξη κάθε ανάγκης των πελατών μας, καθώς και την πλήρη συνεργασία μας για την δημιουργία των κατά παραγγελία μοναδικών κοσμημάτων στα οποία ειδικευόμαστε.

Εκτός από τα επιλεγμένα κοσμήματα των συλλογών μας, έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε την εξαιρετική δουλειά άλλων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Μερικοί από αυτούς, οι οποίοι μας έχουν εμπιστευθεί με την εξαιρετική δουλειά τους, είναι:

Απόστολος Κλειτσιώτης - Apostolos Jewels, Νίκος Οικονομίδης - Ano Jewellry, Σαρίνα Μπέζα - SarinaJewels, Στέλλα Δεληγιάννη, Ξένια Νεφέλη Βλάχου - Marmarometry κα.

Το κατάστημά μας
Η ιστορία μας

Η Ιστορία μας

1922

Ύστερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής κοσμήματος στην Σαμσούντα, ο προπάππους Γιάννης Παπαδόπουλος μετακινείται ως πρόσφυγας στην Καβάλα όπου συνεχίζει να φτιάχνει κοσμήματα στο πρώτο του εργαστήριο. Στα μετέπειτα χρόνια, διδάσκει τα μυστικά της τέχνης του στο μικρότερό του γιο Πέτρο.

1950

Ο Πέτρος Παπαδόπουλος παθιασμένος με την τέχνη του, αρχίζει τη καριέρα του, αποκτώντας αναγνώριση ανάμεσα στους συναδέλφους του και εμπιστοσύνη από τους πελάτες του. Στο μεταξύ, οι δυο του γιοί Γιάννης και Νίκος μοιράζονται το πάθος του πατέρα τους και μαθαίνουν δίπλα του την οικογενειακή τέχνη.

1987

Μετά από περισσότερα από 35 χρόνια στην κοσμηματοποιία, ο Πέτρος Παπαδόπουλος αποσύρεται, αφήνοντας χώρο στους δυο γιούς του, να οδηγήσουν την οικογενειακή επιχείρηση σε νέο επίπεδο, εισάγοντας νέες τεχνικές κατασκευής και μπαίνοντας στην λιανική αγορά με το άνοιγμα ενός καταστήματος.

1995

Στην επόμενη δεκαετία, συνεργάζονται με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, φέρνοντας μια πιο σύγχρονη αισθητική στο σχεδιασμό τους. Έχουν εμμονή με σχέδια παρμένα από τη θάλασσα και έτσι δημιουργούν μια από τις μεγαλύτερες θεματικές συλλογές στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα συμμετέχουν στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου, πράγμα που τους οδηγεί στην αγορά της χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κάτω από τη νέα ονομασία brandname "ΜΕΤΑΛΛΟΝ".

2005

Γίνονται ιδρυτικά μέλη της JAW(Jewelry Art Workers), μια ομάδα ελλήνων σχεδιαστών, με κοινό στόχο την προώθηση και ανάδειξη του μοντέρνου κοσμήματος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο Πέτρος, γιός του Νίκου, γίνεται το νέο μέλος στην οικογενειακή επιχείρηση, συνεισφέροντας με τη γνώση του για το κόσμημα, καθώς και τις διοικητικές του ικανότητες.

ΣΗΜΕΡΑ

Για πάνω από έναν αιώνα, η οικογένεια Παπαδόπουλου, συνεχίζει την τέχνη του κοσμήματος, με αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών, ενώ συνεχίζει να δημιουργεί εμπνευσμένες συλλογές. Η οικογένεια του ΜΕΤΑΛΛΟΝ μεγαλώνει καλωσορίζοντας νέα μέλη στο χώρο της κοσμηματοποιίας αλλά και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η δέσμευσή μας
web_commitment.jpg

     Η

δέσμευση

μας

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και συνδυάζουμε μοντέρνες και παλιές τεχνικές για την υλοποίηση των κοσμηματων.

 

Κάθε κόσμημα για εμάς αποτελεί ένα αιώνιο σύμβολο

-άφθαρτο στο χρόνο- με μοναδικό χαρακτήρα & προσωπικότητα.

 

Μοναδικό σύμβολο πολιτισμού, όχι μόνο για την υλική του αξία, αλλά για κάθε ανάμνηση & συναίσθημα που συμβολίζει!

bottom of page