Quantcast
top of page

Ο θεμέλιος λίθος

της επιχείρησής μας

Είναι το σημείο που όλα ξεκινούν.

 

      Η σπίθα της έμπνευσης ανάβει τη φωτιά της δημιουργίας, που συντηρείται από τους έμπειρους τεχνίτες μας.

Δημιουργούμε κάθε μέρα & το απολαμβάνουμε.

 

      Από την επισκευή ή ανακατασκευή ενός παλιού κοσμήματος, έως το σχεδιασμό μιας ειδικής παραγγελίας για συγκεκριμένο πελάτη, μέχρι το σχεδιασμό και τη πραγματοποίηση μιας ολόκληρης συλλογής εμπνευσμένων κοσμημάτων.

 

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, με πάθος!

Ειδική Παραγγελία

Η δημιουργία του μοναδικού σας κοσμήματος

Η διαδικασία μιας ειδικής παραγγελίας (custom made)

Όλα ξεκινούν με την πρώτη μας συζήτηση σχετικά με την ιδέα σας, τις ανάγκες σας ή τις επιθυμίες σας. Ακόμη και αν δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το τελικό σχέδιο! Η ιδέα σας θα μετατραπεί σε σκίτσα και μετέπειτα σε φωτορεαλιστικές φωτογραφίες (3D) ή βίντεο του τελικού σας κοσμήματος. Αφού κάνουμε κάποιες αλλαγές ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, η μαγεία της δημιουργίας θα ξεκινήσει στο εργαστήριο μας!

Επισκευές & αποκατάσταση

Δίνοντας ζωή στα παλιά σας κοσμήματα

Επισκευές & αποκατάσταση

Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας, ειδικευόμαστε σε μια πλήρη γκάμα επισκευών και αποκαταστάσεων. Είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ενός αγαπημένου κειμηλίου, ή για επισκευές σε σπασμένες αλυσίδες, νούμερα δαχτυλιδιών, δέσιμο μαργαριταριών ή απλά τοποθέτηση χαμένων πετρών, είναι εργασίες που τις κάνουμε υπεύθυνα. Άλλωστε έχουμε χτίσει τη φήμη μας πάνω στην ποιότητα και την εμπιστοσύνη.

before after repair service.jpg
Εγγύηση

η

Εγγύηση μας

Στο METALLON Jewelry Workshop σας εγγυόμαστε για την άψογη ποιότητα των κοσμημάτων μας, γιατί παίρνουμε την ικανοποίηση σας πολύ σοβαρά – κάθε φορά.

 

Τα κοσμήματα μας φτιάχνονται από πολύτιμα μέταλλα, χρυσό 14 καρατιών (585º) ή 18 καρατιών (750º), ή ασήμι 925º (sterling silver), πολύτιμους λίθους (διαμάντια, ζαφείρια, ρουμπίνια, σμαράγδια) ή ημιπολύτιμους λίθους (άκουαμαρίν, τουρμαλίνες, κοράλια κ.α.), μαργαριτάρια, αλλά και υψηλής ποιότητας συνθετικές πέτρες (cubic zircons).

Όλοι οι πολύτιμοι λίθοι φέρουν πιστοποιητικά από εγκεκριμένους γεμολόγους και διεθνή γεμολογικά ινστιτούτα (GIA, HRD).

 

 

δωρεάν* εφ'όρου ζωής

Yποστήριξη μετά την πώληση

Η σχέση που έχετε με τον κοσμηματοπώλη σας θα πρέπει να κρατάει για πάντα, ακριβώς όπως και η συναισθηματική αξία ενός διαχρονικού κοσμήματος. Σας υποσχόμαστε ότι οποιαδήποτε αγορά σας από το METALLON Jewelry Workshop, δεν είναι ποιοτικά άψογη λόγω κατασκευαστικής ατέλειας, θα επισκευάζεται ή θα αντικαθίσταται με πλήρη κάλυψη του κόστους από εμάς.

Επιπλέον, σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής, με μηδενική* χρέωση στην εργασία, για όλα τα κοσμήματα που έχουν αγορασθεί από το φυσικό ή το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Παρακαλούμε δείτε τις λεπτομέρειες* στην ενότητα Όροι Πωλήσεων.

Ο σκοπός μας είναι να μας νιώθετε πάντα δίπλα σας.

Υποστήριξη εφ'όρου ζωής
Νέα Συλλογή

σχεδιαστική διαδικασία

Νέας Συλλογής

Όλα αρχίζουν με μια σπίθα έμπνευσης. Η έμπνευση γίνεται ιδέα.

Η ιδέα εξελίσσεται σε φόρμες. Έπειτα οι φόρμες αποτυπώνονται σε χαρτί. Όλο και περισσότερες φόρμες προκύπτουν, μέχρι που μια ολόκληρη νέα συλλογή εμφανίζεται πάνω στο χαρτί.

Αυτές οι φόρμες χρειάζεται να μορφοποιηθούν και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε είτε παραδοσιακούς τρόπους όπως η γλυπτική σε ειδικό κερί, ή δουλεύουμε απ’ ευθείας σε μέταλλο φτιάχνοντας την παραμικρή λεπτομέρεια, ή χρησιμοποιούμε τα σύγχρονα εργαλεία του 3D σχεδιασμού και της 3D εκτύπωσης, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα πρωταρχικό μοντέλο για κάθε σχέδιο. 

 

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Κατόπιν, χρειάζεται να αναπαράγουμε αυτά τα μοντέλα, αποτυπώνοντας τα μέσα σε ειδικό λάστιχο. Mετά μπορούμε να έχουμε ακριβή αντίγραφα σε ειδικό κερί. Αυτά τα αντίγραφα τοποθετούνται σε μια διάταξη που μοιάζει με δένδρο και μέσα από μια διαδικασία, χυτεύονται με λιωμένο μέταλλο.

Βρισκόμαστε ακόμη στη μέση, πολλή δουλειά πρέπει να γίνει ακόμη με το χέρι. Κάθε ένα κομμάτι, ξεχωριστά, πρέπει να μορφοποιηθεί, να κολληθεί και να φινιριστεί, ώστε να γίνουν όλες αυτές οι διαδικασίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί ένα κόσμημα.

Το τελευταίο βήμα γίνεται όταν αυτά τα ξεχωριστά κοσμήματα βρουν την θέση τους και συμπληρώσουν την προσωπικότητα του κάθε πελάτη μας.

Συσκευασία Δώρου

THE M BOX

what is the M box?

bottom of page